Një shtetas shqiptarë është dënuar me tre vite burg të detyrueshëm dhe është depërtuar nga shteti jonë pasiqë është munduar ta kalojë atë me pasaportë falco.

Sipas të dhënave policore D.M (49) i cili të shtunën është paraqitur nëvendkalimin kufitar për hyrje në vend, policët e kanë vënë re këtë dhe kanë konstatuar se bëhet fjalë për falsifikim.

Ai është arrestuar dhe dorëzuar në gjykatën e Kriva Pallankës duke u dënuar në një procedurë të shpejtë.