Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sot do të vizitojë vendbanimet e Gostivarit dhe Kërçovës ku do të takohet me qytetarë dhe grupe të ndryshme interesi.

Agjenda e kryetarit Ahmeti në vijim:

14:00 Forinë, Gostivar – Kryetari Ahmeti do të takohet me banorë të Forinës së Gostivarit, ku do tëbashkëbisedojë së afërmi mbi arritjet dhe planet që ka BDI.
15:00 Çegran, Gostivar – Ahmeti në vijim do të vizitojë Çegranin ku do të takohet me banorë të këtij vendbanimi.
17:30 Kërçovë – Në Kërçovë, Ahmeti takimet do t’i fillojë me një bashkëbisedim me rininë e vendit. (Restorant Arabella)
19:00 Kërçovë – Ditën e fushatës, Ahmeti ka për ta përfunuar në tubimin qëndror i cili do të zhvillohet në Sheshin e Kërçovës.