Është shumë me rëndësi që në këtë përbërës assesi nuk shtohet kripë apo çka do qoftë të tjetër e shtesave.

Portali MyHealthyFoodTips zbulon recetën për racionin, i cili hahet vetëm tri ditë, obligativisht njëri pas tjetrit, por i cili bën mrekulli të vërtetë për stomakun tuaj, edhe nga jashtë, edhe nga brenda, transmeton Telegrafi.

Çelësi qëndron në atë që kjo bombë vitaminoze pastron yndyrat, shtresat dhe të gjitha pjesët e mbetjeve nga zorrët tuaja, andaj fryrja do të zhduket dukshëm, thartirat e stomakut do të punojnë më mirë, ndërkaq ju për tri ditë do ta keni shtatin shumë më të hollë!

Përbërësit:

– lakër,
– panxhar të kuq,
– karotë,
– lëng limoni,
– vaj ulliri.

Përgatitja:

Grini lakrën, panxharin dhe karotën në përpjesëtim 3:1:1.