Cyrihu është qyteti i tretë më i shtrenjtë në botë. Kjo është llogaritur nga magazina “The Economist”. Më e shtrenjtë është jeta vetëm në Azi: Singapori kryeson renditjen, e ndjekur nga Hong Kong.
Në një krahasim të 133 qyteteve, duke përfshirë çmimet e ushqimit dhe strehimit. Në këtë studim nuk janë përfshirë diferencat në paga, përcjell albinfo.ch.
Edhje në listën e fundit të Mercer. Cyrihu renditet i treti ndër qytetet më të shtrenjta në botë dhe Gjeneva renditet e teta. Sipas Mercer, kjo reflekton pagën e lartë dhe nivelin e çmimeve në Zvicër.