Moti sot në Maqedoni do të jetë shumë i nxehtë.

Temperaturat e ditës do të lëvizin nga 11 deri në 37 gradë celsius.

Ministria e Shëndetësisë dhe Enti për Punë Hidrometeorologjike kanë paralajmëruar për kujdes shtesë tek qytetarët me temperaturat.