Author Archives: tvgurra

Platforma IPTV
Aktualitet

Inspektoriati i arsimit konstaton parregullsi në emërimin e një dekani në Universitetin ”Kirili dhe Metodi” (Dokument)

Inspektoriati Shtetëror për Arsim në Shkup ka vërtetuar një varg parregullsishë dhe paligjshmërishë në punën e rektorit të Universitetit ”Kirili dhe Metodi” në Shkup, në lidhje me zgjedhjen e një…
LEXO ME SHUME...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!