Tv Gurra

Archives for Maqedonia

Platforma IPTV
Aktualitet

Inspektoriati i arsimit konstaton parregullsi në emërimin e një dekani në Universitetin ”Kirili dhe Metodi” (Dokument)

Inspektoriati Shtetëror për Arsim në Shkup ka vërtetuar një varg parregullsishë dhe paligjshmërishë në punën e rektorit të Universitetit ”Kirili dhe Metodi” në Shkup, në lidhje me zgjedhjen e një…
LEXO ME SHUME...
Aktualitet

Ministri Bekteshi takoi një delegacion biznesmenësh nga Libani të cilët kanë zgjedhur Maqedoninë për të investuar

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot priti një delegacion afaristësh nga Libani në përbërje të së cilit ishin drejtues të disa kompanive të rëndësishme libaneze, që kanë shprehur interes për…
LEXO ME SHUME...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!