Archives for Rajoni

Platforma IPTV
Kosovë

Kosove: Nëntë të akuzuarve u vërtetohen dënimet me burgim për organizim dhe pjesëmarrje në grupet terroriste

Gjykata e Apelit e Kosovës ua ka vërtetuar dënimet me burgim nëntë të akuzuar për “Organizimi dhe pjesëmarrja në grupe terroriste”, vepër kjo e parashikuar me nenin 143 të Kodit…
LEXO ME SHUME...
error: Përmbajtja është e mbrojtur !!