Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 24 orët e fundit janë kryer 1.570 analiza dhe janë regjistruar 739 raste të reja me COVID-19. Nga numri i përgjithshëm i rasteve të reja, janë regjistruar 153 riinfeksione. Gjatë 24 orëve të fundit […]

Katër shtete  të Amerikës së Jugut kanë nisur një ofertë të  veçantë për të pritur Kupën e Botës 2030. Uruguai, Argjentina, Paraguai, dhe Kili shpresojnë të mirëpresin eventin global nën sloganin  ‘Së bashku 2030’. Turneu do të përfshijë 48 ekipe, 14 stadiume do të përdoren për rreth 80 ndeshje. Kupa […]