Katër shtete  të Amerikës së Jugut kanë nisur një ofertë të  veçantë për të pritur Kupën e Botës 2030. Uruguai, Argjentina, Paraguai, dhe Kili shpresojnë të mirëpresin eventin global nën sloganin  ‘Së bashku 2030’. Turneu do të përfshijë 48 ekipe, 14 stadiume do të përdoren për rreth 80 ndeshje. Kupa […]