Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 24 orët e fundit janë kryer 1.570 analiza dhe janë regjistruar 739 raste të reja me COVID-19. Nga numri i përgjithshëm i rasteve të reja, janë regjistruar 153 riinfeksione. Gjatë 24 orëve të fundit […]