Pre. Qer 18th, 2021
Sot Oda ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Byroja për zhvillim rajonal nënshkruan Memorandum bashkëpunimi. Qëllimi i këtij memorandumi, ndër të tjera është që të sigurojë... per me shume ...
Familja Ismaili,nga Dollneni,jeton në një varfëri të skajshme me 5 fëmijët e saj,ku kryefamiljari është i pa aftë për punë,ndërsa nëna Dashurije përveq skamjes po... per me shume ...